Ledelsen

card background profile image

Jan Helge Nyland

Daglig Leder

Jan Helge Nyland er vår leder og sjef. Han er uten tvil en av dem med størst erfaring innen bransjen, og var med i oppstarten av Televikar når de fortsatt var underlagt Telenor. Har siden 1995 ledet Televikar til stabile resultater år etter år. Har utdanning fra Handelshøgskolen BI og leder vervelsen av nye samarbeidspartnere

Kontakt
card background profile image

Anita

Leder Produksjon

Anita er vår nestleder og ekspert på regnskap. Hun bidrar sterkt i kundeoppfølgningen og tar god nytte av 25 års erfaring i bransjen. Gjennomført utdannelse ved Handelshøgskolen BI og er en ypperlig kontaktperson for økonomirettede selskaper.

Kontakt
card background profile image

Even

Kundekontakt

Even har siden 2004 holdt Televikar oppdatert på hva dere som kunder ønsker fra oss. Det er han som kommuniserer og legger til rette for at vi kan gi den beste tjenesten mulig. Flytter seg stadig vekk over på telefonen og er en viktig brikke i laget vårt.

Kontakt
card background profile image

Gunn Marit

Kundekontakt

Gunn er ansvarlig for faktureringsoppdrag for våre flotte kunder, men bidrer også i til å ta imot deres samtaler. Gunn har vært hos oss siden 2013 og har nå fått en enorm erfaring innen kundeservice, planlegging og struktur. Du skal lete langt etter en bedre team-player.

Kontakt

Hvem er vi?

Om du velger Televikar As som din svartjeneste, vil du få et team med 7-10 kundebehandlere som vil besvare dine telefoner. Har du høy trafikk, utvider vi selvsagt antallet. Som du ser av vår historie, vil du se at vi har utspring fra det eldste callcenteret i landet. Vi har derfor lang erfaring, og god kompetanse!


Dette får du med Televikar:
En kvalitativt og god tjeneste.
En fleksibel organisasjon som fyller sine forpliktelser.
Hyggelig og imøtekommende personale, med den kompetansen som kreves.
Punktlig rapportering og nøyaktig fakturering.

Et smil om munnen høres gjennom telefonen


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved