Ferie-Vakt

I løpet av året er det spesielle tidspunkt hvor de ansatte gjerne vil ha sin ferie.

Om sommeren er det jo spesielt i fellesferien. Men alle kan vel ikke ta fri samtidig - Eller ? 

  

Det er firmaer som har bedre nytte av at alle ansatte er på jobb sammen. Det kan f.eks være byggefirmaer, arkitekter, reklamebyrå osv. Hvordan er det med din bedrift ? 
Televikar kan sørge for at dere fortsatt er tilgjengelige selv om man har stengt i en ferieperiode - og det uten at dere nødvendigvis blir forstyrret over mobiltelefon av telefoner som kan vente. 
Selgere tar ikke ferie, og litt kjedelig å bli forstyrret på hytten klokken åtte om morgenen for å få tilbud om diverse abonnement/tidskrifter :) 

Om telefonen deres viderekobles til oss, kan vi motta ordrer for dere, eller ta imot beskjeder som sendes via mail/SMS. Selgere kan vi be ringe tilbake når det er åpent igjen. Viktigst av alt er at vi kan sile telefonene, slik at de som absolutt har behov for å snakke med dere, setter vi videre til en av deres ansatte på mobil. Da vet dere at det er noe som haster når vi setter telefon videre til dere. 

Selv om dere fortsatt skal ha åpent i ferieperiode - med begrenset bemanning - er Televikar et godt alternativ. Vi kan kobles inn som Backup (når det er kø på telefonen), eller være lunsjvakt for den som tar telefonen. 

 

Vi vil gjerne at dere prøver en slik løsning, og gir dere 50% rabatt på første ferie-bestilling !
(gjelder bestilling fra nye kunder i forbindelse med sommerferie - avvikling).


Ta kontakt på 80031030, eller bruk vårt kontaktskjema.