Høy Kompetanse

Televikar har vært lengst på markedet, og har personale med høy kompetanse på mange områder.

- > Televikar har vært i callcenter markedet egentlig helt siden telefonen kom til Norge. Fra 1997 fant tjenesten sin nåværende form
      (Se vår historie). 

- > fra 1995 og frem til i dag finner du oss i Førde, Sogn og Fjordane. At vi er lokalisert utenfor storbyene gjør arbeidsplassene mer attraktive, og vi har langt mindre turn-over enn hva våre konkurrenter har.

- > Vi har utviklet eget kundebehandlingssystem og har en moderne telefoni-løsning som gir deg full oversikt over alle telefonsamtaler vi utfører for deg. 

- > Vi har gode kunnskaper om viderekobling, og kan hjelpe deg med dette uansett hvilket sentralbord/telefoni utstyr du har, gjennom gode samarbeids-avtaler med leverandører.

- > Vi har hatt oppdrag innenfor de fleste bransjer, og har siden 1995 tatt telefonen for mer enn 6 000 bedrifter!

- > Vi har et smil om munnen. Å smile mens man sitter i telefonen skulle man kanskje ikke tro hadde noen innvirkning på selve samtalen. Det har det ! Å ha det moro på jobben, og fokusere på en hyggelig arbeidshverdag, gjør at kundebehandlerene yter bedre. Slik har vi det hos oss !! 

 

Ved å velge en av våre tjenester og benytte ett av våre velkomstilbud vil du få ett velfungerende callcenter, med hyggelige nye medarbeidere til din bedrift !