Ferie/Møte-vakt

Televikar kan bestilles både som en fast tjeneste, eller kun i de perioder du har behov. Vi kan bestille kun i ferier, eller dersom dere skal avholde et møte.


Alle våre tjenester kan benyttes i korte eller lengre perioder. Enten du har behov for avløsning på sentralbordet ditt, eller om du ønsker vi skal avlaste ditt ordrekontor - så velger du selv om du vil inngå en fast avtale med oss, eller om du kun bestiller enkelte dager/uker.


FERIER


Mange bedrifter ønsker å ta ut felles ferie om sommeren, da kan vi være deres sommervikar. Televikar er perfekt å bruke i ferier: Viderekoble dine telefoner til oss, og vi noterer ordrer, beskjeder eller annet fra innringer. Dette sendes da videre til dere, enten til en vakt-person eller på firmaets mailadresse/SMS. I julen har Televikar opent til klokken 12 på jul/nyttårsaften, samt alle "vanlige" dager i romjulen. Om du ikke er helt nødt til å ha personale på jobb i romjulen, er det ikke noe bedre tidspunkt å være hyggelig med personale ved å gi dem ekstra juleferie. Da er vår tjeneste en god og rimelig løsning!


MØTER

Du kan også bestille for enda kortere perioder. Skal det avholdes et møte på kontoret som alle bør være med på, kan du bestille kun for det tidsrommet. Det samme gjelder om dere skal ha en samling, enten på eller utenfor kontoret. En Julelunsj bør vel alle få delta på :) En inneklemt dag er også en populær periode å bruke et call center.


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved