Verksted


I samarbeid med Hano Verksted kan vi levere en løsning for mottak av time-reservering.


Det vil bety at dine kunder kan gå på din nettside og bestille time til f.eks dekkskift, eller time hos fast mekaniker for EU-kontroll o.l.

Har du allerede eget online bookingsystem for timer, kan vi benytte oss av det. Vi har da samme tilgang til system som en kunde ville hatt.


Du viderekobler de telefon-nummer du ønsker vi skal svare på til et telefonnummer hos oss

Vi svarer med ditt firmanavn når vi tar telefonen.

Vi bruker samme nett-løsning som kunden ville ha gjort, og legger inn timebestilling på nett.

Timene blir registrert med en gang, og du vil til enhver tid ha full oversikt over timene.

Du kan sette opp forskjellige gjøremål med egne tidsintervall, slik at når noen vil ha EU-kontroll, velger vi det i menyen. Du har allerede lagt inn hvor mye tid som skal settes av, og vi finner da en time hvor dette passer.


Televikar er et flott alternativ du bør vurdere:

Økt servicenivå: Du får brukt all tid med oppdraget du holder på med, noe som gir både mindre stress og høyere effektivitet. Du rekker simpelthen flere oppdrag enn tidligere!

Mindre kostnadsnivå: Ved at vi tar de inngående samtalene, vil det frigjøre tid for de ansatte - enten som en reduksjon i stab eller tid til flere kunder.

Lengre åpningstid: vi svarer dine telefoner mandag - fredag 0800 - 1700, så har du ikke åpent hele tiden, vil dine kunder allikevel kunne bestille timer.

Konkurransefortrinn: Når kundene dine får din fulle oppmerksomhet og føler de er i sentrum, vil de selvsagt anbefale alle sine venner om å bruke deg.

Konkurransefortrinn II: Ved å være lett tilgjengelig, er det flere som kommer i kontakt med deg. Om man skal bestille time, og blir sittende lenge på telefon og vente, er det lett å ringe til en annen. Med Televikar unngår du det.


Er du interessert i å benytte deg av løsningen med Hano Verksted og Televikar, kontakter du oss for et godt oppstartstilbud!!


Klikk her for flere bransjer


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved