Restaurant/Hotell


La Televikar ta imot bordbestillinger på din restaurant, kafe eller Hotell!


Dette er en tjeneste vi leverer til de som også har Book-a-Table, en tjeneste for bestillinger av bord via internett/mobil. Har du ikke Book-a-table, anbefaler vi at du går inn på Book-a-Table og finner mer informasjon der.


Dette er en perfekt kombinasjon ! Ved å bruke denne tjenesten, kan vi ta dine telefoner og legge inn bordbestilling for dine innringere. For deg vil det bety at ditt personale blir fristilt fra telefonen, og kan utføre annet arbeid i din restaurant - som f.eks å ta imot kundene når de ankommer, servere eller annet inntekts-innbringende arbeid.


Slik fungerer det:


Viderekoble de telefonene du ønsker vi skal svare på. Du velger selv når vi skal ta den, og når dere selv tar telefonen.

Vi svarer med ditt restaurant/Hotell navn.

Om innringer ønsker å bestille bord, bruker vi Book-a-table og legger inn ønsket dato og antall personer.

Om innringer ønsker informasjon om dagens meny, opplyser vi dette til innringer (vi må da samarbeide om dette, så vi har oppdatert informasjon :)

Skulle det komme spørsmål vi ikke kan svare direkte på, setter vi enten telefonen videre til annet telefonnummer hos dere, eller sender en SMS med beskjed så dere kan ringe opp igjen.

Televikar leverer en tjeneste med gode svartider og dyktige kunde-operatører. Vi har vært i callcenter-bransjen lengst i landet, og sitter på høy kompetanse.


Ta kontakt med Televikar (ved Jan Helge) for mer informasjon !


Klikk her for flere bransjer


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved