Reiseliv


Televikar har i lang tid drevet booking for reiseselskaper. Vi har et eget spesiallaget bookingprogram, og kan tilby:


Mottak av bestillinger via telefon. Vi setter oss godt inn i de ulike reisemål og opplevelser man kan få med seg, og gir innringer de opplysninger man etterspør for å tilslutt gjøre et salg av reise.

Mottak av bestillinger via mail. Vi kan legge inn bestillingene enten direkte i deres eget bookingprogram, eller i vårt eget.

Mottak av bestillinger via nettside/bookingsystem. Har dere et eget bookingsystem, kan vi ta oss av bestillingen videre derifra.

Utsending av faktura og reise-informasjon/bookingpapirer. Vi kan fakturere kundene dine, enten med depositumsfaktura først, eller med hele beløpet. Vi kan også sørge for trykking av boardingkort.

Sjekk av betaling og utsending av varselVi har bl.a avtale med TripleTex.

Utsending av masseinformasjon til reisende via SMS. Når ting skjer, er det fint å nå alle reisende raskt, som f.eks ved Askesky, eller Covid-19, 2 aktuelle hendelser hvor det er blit gjort.

Behandling av tilbakemeldinger fra kunder. Uansett ris eller ros, kunden må tas på alvor!


Når det er stor pågang på bestillinger, er det viktig at flest mulig kommer gjennom raskest mulig - før de ombestemmer seg. Derfor er det viktig å ha riktig antall personer til å besvare telefonene. Da må du kanskje ha større perioder med for mange ansatte?


La Televikar være din ekstra bemanning ! Vi garanterer for korte svartider, uansett hvor mange telefoner du måtte få.


Klikk her for flere bransjer


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved