Bygg/Anlegg


For Bygg/Anlegg - bransjen har vi flest oppdrag i forbindelse med ferieavvikling. Mange har felles ferie, og for at oppdragsgivere skal få tak i deg bør man være tilgjengelig på telefonen. For at man da skal slippe alle andre telefoner som ikke er viktige, kan Televikar sile telefonene for deg.


Hovednummer og jobb-mobiltelefoner viderekobles til Televikar

Vi svarer med ditt firmanavn når vi tar telefonen.

For henvendelser som ikke haster, noterer vi beskjed og sender på mail/SMS

For henvendelser som haster, forsøker vi først å sette over til mobiltelefon til den som har vakt i ferien. Om den telefonen står viderekoblet, eller på "ikke forstyrr" - legg til Televikar sitt utgående telefonnummer under "favoritter", så ringer telefonen kun når det er vi som ringer.


Utenom ferie-perioder er det fortsatt aktuelt å bruke Televikar. Det er vel ikke i alle situasjoner det passer å besvare telefonen når man er ute på et bygge-prosjekt ? Står du veldig opptatt midt oppe i en stige - eller du står og snakker med en kunde om et oppdrag - da passer det ikke så godt å ta telefonen. Jeg har selv hatt folk på arbeid hjemme hos meg som brukte veeeldig mye av sin arbeidstid i telefonen. Det ble ikke trukket av på arbeidstimene, og ga meg ikke særlig lyst til å anbefale vedkommende til andre !


Men jeg har forståelse for viktigheten av å ta telefonen. De som driver egen virksomhet bør alltid være tilgjengelig for ikke å tape nye oppdrag. Da er man jo avhengig av å ta telefonen når den ringer - ellers kan du risikere at den som ringte deg allerede har ringt til den neste på Gule Sider og inngått en avtale før du får ringt tilbake. Bruker du Televikar unngår du dette !!! Vi tar telefonen som en del av din bedrift, og noterer ned navn og telefonnummer på innringer, og inngår en avtale om at en vil bli tilbakeringt ganske raskt. På denne måten unngår du at man bare fortsetter nedover bransjelisten på Gule Sider for å få tak i neste snekker !!! (eller maler, murmester osv osv) .

Tenk over hvor mye ett tapt oppdrag kan bety for deg i tapte inntekter. Det er langt lavere kostnad for deg å bruke Televikar!!!


Klikk her for flere bransjer


Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved