IKKE ALT TRENGER Å VÆRE TUNGVINT! PRØV OSS I ÉN MÅNED.

This zooms-in really well and smooth
Prøv Televikar i en måned for fast pris 2000 kroner, anrop og beskjeder inkludert. Selv om det aller billigste for deg er å bestille et årsabonnement hos Televikar (utregnet av kostnad per dag), er det ikke alle som er klar til å inngå en langtidsavtale med en gang. Vi vil derfor tilby deg som ny bruker av tjenesten muligheten til å prøve tjenesten for en kortere periode, og til lavere kostnad enn ellers! For 2000 kr kan du inngå en månedsavtale med Televikar, som også inkluderer de første 200 anrop og beskjeder.

Dette gir deg ca 20% i rabatt i forhold til en vanlig månedsavtale. Er du fornøyd med tjenesten vår, og ønsker å forlenge til en årsavtale, vil du kunne inkludere kostnaden du hadde med Televikar den første måneden inn i den nye avtalen !! Dermed har du ikke betalt for mye for den første måneden i forhold til å bestillt en årsavtale med en gang. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om tilbudet bruk gjerne kontaktskjema under, eller ring oss på 800 31030.


Televikar App

Nå er det enklere å viderekoble. Bruk vår App som lar deg legge inn fravær og viderekoble med ett tastetrykk

Januar Tilbud

Januar er ofte travel, med nyttårs salg eller oppdateringer av software osv. Da kan det passe å prøve Televikar-tjenesten!

Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved